Personlig dekoration i hemmet

Personlig hemdekoration

Använda skärbrädor i trä som heminredning

Är du uttråkad på att se samma gamla dekorativa föremål placeras på hyllorna i hemmet, kontoret eller sommarstugan, såsom bildramar, vägghängen, ljus etc.? Vill du se ditt hem med ett helt nytt utseende, men inte kan hitta något som fascinerar dig? Det kanske också kan vara så att du kämpar för att komma på en unik presentidé för den kommande inflyttningsfesten eller födelsedagskalaset? Oroa dig inte, i detta blogginlägget kommer vi ge dig precis vad du letar efter.

Ljus upp ditt hem med en enkel och smart idé genom att använda en personlig skärbräda i trä för lysa upp  heminredningen och bli mer speciell. Det här enkla träet kan göra underverk, med flera nya och fina idéer att välja mellan, du kan hitta och välja precis det som passar din stil bäst. Lite kreativitet kan garanterat göra ditt hem nytt och intressant igen, det finns inget bättre sätt att modernisera din interiör än att personifiera heminredning och dekorationer.

Enkelt och billigt

Men om du letar efter ett kreativt DIY-projekt (Do-It-Yourself) att ta tag, i så kan det vara ganska roligt att designa egna dekorationer. Med lite ansträngning och för en väldigt liten kostnad så kan du återvinna en skärbräda i trä och använda det för att försköna ditt hem.

Vad sägs om att gå till en vän och bara heja på dem om du inte hittar något att återvinna hemma? Genom att använda några enkla idéer som är lätta att genomföra så kan du ta skärbrädan från köket till din heminredning med ett enkelt steg. Oavsett om du väljer att skapa en köksskylt eller personifiera en kvalitativ skärbräda i trä, så kommer det väcka uppmärksamhet. Du kan också förvandla skärbrädan till en rustik stil hängande på väggen som en form av tavla, möjligheterna är oändliga.

Använd en graverad skärbräda som en bricka, ovanpå ett soffbord eller varför inte göra om skärbrädan till en väggklocka. Listan med idéer kan fortsätta i evigheter, så länge fantasierna får flöda fritt! Om du verkligen letar efter något meningsfullt, för att inte tala om en riktigt låg kostnad, samt lätt att fixa på en dag eller två, borde du definitivt använda en graverad skärbräda för att ändra på inredningen i ditt hem. Att använda något som du redan har i ditt hem gör också jobbet ganska problemfritt och roligt. Att fräscha upp ditt hem kan vara en mycket tillfredsställande och terapeutisk upplevelse. Använd de långa och dystra vinterkvällarna för att släppa loss din kreativitet och ge ditt hem ett nytt utseende före jul.

Verktyg för gravyr

Nu kanske det inte är så att du har verktyg hemma för att kunna gravera din skärbräda själv, men det finns en hel del aktörer på nätet som graverar med lasergravyr i de flesta materialen. Så praktiskt taget kan du sitta vid datorn och välja ut en produkt som du bestämmer en text eller citat för och därefter få den hemlevererad och klar till din dörr! En produkt som är helt unik och som bara du äger eller ger bort till någon du tycker om som present. 

Vi rekommenderar att gå in på Gravyrbutiken.se för mer inspiration och tips om vad som går få graverat.